Gastvrije ontmoetingsplek waar jong en oud zich welkom voelen

De tuin bij Bolderburen is een zeer bijzondere plek voor alle bezoekers. Het is een plek waar de kinderen kunnen spelen onder toezicht van de volwassenen. De tuin en de gebouwen zijn geheel toegankelijk voor gehandicapten. Ook is er de mogelijkheid op gezette tijden om plaats te nemen rond het vuur of een ritje te maken op de pony.

 

Rijke Speelomgeving

De tuin zal uitnodigen tot interessante bezigheden en spelenderwijs natuur ontdekken. Het is belangrijk om de kinderen respect en verantwoording voor hun omgeving bij te brengen. Door beleven, voelen, verwondering en ervaren, zal de opgedane kennis veel geven. Kennis op deze manier opgedaan, leidt tot respect voor zichzelf en voor alles wat leeft. Door de buitenruimte speels, avontuurlijk en natuurlijk in te richten, is er veel ruimte om te ontdekken.

 

Onze inspiratie ligt in Zweden. De tuin is zo ingericht dat de kinderen zich straks wanen in de Zweedse verhalen van Astrid Lindgren en hierdoor hun fantasie nog meer ontwikkelen, o.a. Pippi Langkous, Bolderburen, Emil en Ronja. Verhalen kunt u hier vinden.

 

 We hebben nog veel mensen nodig die ons willen steunen de rest van de tuin gerealiseerd te krijgen. Kom gerust eens een kijkje alvast nemen hoe het is geworden. De tuintekening kunt u hier inzien tevens zijn de regels van de natuurspeelplaats hier te lezen.

 

 

Lekker buiten spelen!

Bolderburen | Prijsseweg 1 | 4105 LE Culemborg | info@bolderburen.net